Movember is back!

The Swedgens!

The Swedgens!

“In life you have to do a lot of things you don’t fucking want to do. Many times, that’s what the fuck life is… one vile fucking task after another”

Het is november. Movember maand.  Wij groeien snorren. Voor het goede doel. Onderzoek naar prostaat kanker bij mannen. En we zoeken sympathisanten die deze – voorwaar  niet altijd even leuke taak ( het groeien van snorren dan) – willen aanmoedigen. Dat hoeft niet veel te zijn, we zijn blij met elke euro die er rechtstreeks voor ons team wordt gestort. Ga even naar onze groepspagina, U vindt er (binnenkort) fijne mensen, en meer uitleg over de opzet van het spel! 

Geheel in de sfeer van het gegeven en van wat ik kan: Een actie! Ik wil weer verhaaltjes schrijven. zoals ik dat vroeger al gedaan heb, voor Music for Life: 5 woordjes, door u gekozen, eventueel een sfeer, of een stijl waarin geschreven moet worden en ik schrijf het verhaal. En het komt hier op de site.

En voor 100 euro kom ik uw aperitief en/of after diner avond een beetje opleuken, en vertel ik een uur lang verhaaltjes. Het klinkt een beetje hoerig/gigolo-achtig maar dat is het niet.

‘T is voor de goede zaak; en ik ben ook niet van plan om dat te gaan doen voor een publiek van 1 man/1 vrouw, want dat is dan weer scary! Maar dat begrijpt u ongetwijfeld!

Verder op het programma : De mannen in ons team drinken uit enthousiasme. bij de eerste meeting, nu donderdag ga ik het enige agendapunt met verve proberen te verdedigen: Elke alcoholhoudende consumptie, door een ‘Swedgen-lid’ gedronken, hetzij op café, hetzij thuis, hetzij elders, leiden automatisch tot een donatie van 25 cent/eenheid. Op erewoord en eigen zak te betalen! afrekening op het einde van de week. Recht op deelname aan onze wekelijkse meeting : 2 euro.  Meeting venues voor de komende weken :

6/11 : Berlin,  Antwerpen 20u

13/11: De Pelikaan, Zoersel 20u

20/11: Bar Popular, Mechelen 20u

27/11: ‘T Kafaat, Lier 20u

Het ritueel afscheren der snorsels zal op nader te bepalen plaats gebeuren, en geheel zoals onze vereniging dat vraagt, in stijl !!

En nu inschrijven en meedoen!! En sharen!!

Een gedachte over “Movember is back!

  1. Voor het goede doel lijkt dit me een héél fijn initiatief. Ik zou je graag inviteren voor mijn goede doel: bubbles for life, maar dan zou er al honderd euro naar jouw goede doel gaan, en dat is dan weer honderd euro minder voor het mijne 😉 En zóveel volk zal er nu ook weer niet komen naar mijn bubbles gedoe. Wel meer dan één man en één vrouw, dat wel. Enfin, kort: ik hou van de manier waarop je schrijft en van je gevoel voor humor. Check ook mijn blog eens: http://www.bubbliciouslyme.com En mocht ik een snor hebben ik sloot mij aan. Maar dat attribuut heb ik niet. Wel drink ik ook uit enthousiasme. Telt dit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.