Zaken zijn zaken

Storytelling. Want ‘content’ alleen is niet genoeg!

 

Storytelling

Verhalen maken merken

Ik geef er les over (Karel de Grote, Hogeschool Amsterdam, Hogeschool Arnhem & Nijmegen, Artesis). Ik geef  workshops aan bedrijven en organisaties. Ik verzorg lezingen (STIMA, Kortom, Ambrassade, VoKa, Provincie Gent, Vacature,…). Ik heb er  een boek over geschreven.

Storytelling is niet iets voor copywriters en schrijvers alleen. Het is één van de technieken die organisaties en bedrijven ter beschikking te hebben om juister te communiceren. als ze dat aandurven.

Meer over weten? Boek kopen?

Workshop, training of lezing boeken?  Gewoon eens van gedachte wisselen?

Bel mij op +32471070340 of stuur mij een mailtje.

 

Melting Pot, de wereld kookt in België

 

Luster_Smeltkroes_Cover_Final_Low

Eten, mensen en verhalen. Een boek dat het resultaat is van een uit de hand gelopen gewoonte tijdens vakanties. Praatjes maken en luisteren naar verhalen van gewone mensen. Waarom komen chef koks van over de hele wereld uitgerekend in België terecht om hun talent verder te ontwikkelen? Hoe zijn ze hier beland, waarom zijn ze hier gebleven? En waar gaan ze heen als ze de keuken van hun land willen proeven? Als ze hun taal nog eens willen horen? 20 portretten en 250 adresjes. Met foto’s van Karin De Bruyn.

Ook hierover worden lezingen gegeven, over wat we kunnen leren van die chefs, over diversiteit, over trots, toeval, twijfel en talent, de ingrediënten om het te maken in dit leven.

Vragen? Boek kopen? Lezing bespreken?  Laat maar iets weten.

 

Schrijven, Advies geven, Social Media Workshops?

Columns, (website) teksten, verhalen of blogs? Ik denk dat ik wel kan helpen. Langs de zijlijn of samen met uw team. Laat maar weten wat u precies zoekt, of waar u mee worstelt.

Weet ook dat ik zowel voor Cevora als Kluwer workshops en trainingen verzorg rond social media, digital marketing en Web content. Als uw medewerkers wat bijgespijkerd dienen te worden, als u nu eindelijk eens een pittige discussie wil voeren over uw ‘digitale’ aanpak, laat het maar weten. We kunnen dat erg flexibel aanpakken, en u bent zeker niet de eerste voor wie ik zoiets doe.

Telefoon: +32471070340