Schrijven

Zal ik het even voor u doen?

Hoe meer ik er mee bezig ben, hoe meer ik er van overtuigd raak dat ik dat echt wel een beetje kan. Stukjes schrijven. Meer zelfs, ik heb het afgelopen jaar ook voor anderen geschreven. Zonder dat u dat weet, in hun stijl, met hun woorden. En dat lukt. Zowel in HR, als in IT als in de Politiek. In elk van die gevallen heeft het geleid tot grotere bezoekersaantallen op hun sites, meer interacties (of moet ik conversatie zeggen), en uiteindelijk ook tot resultaten.

Ik hoor u al zeggen dat bloggen voorbijgestreefd is. Dat zou kunnen kloppen, maar tegelijkertijd kunt u niet ontkennen dat content, en contentmarketing wel ‘on the rise’ zijn. Ik heb het dus niet alleen over bloggen, ik heb het over samenzitten en kijken hoe we leven kunnen inblazen in uw on-line aanwezigheid.

Soms zal ik dat zelf kunnen, soms zal ik u moeten doorverwijzen naar uw partners, die dat immers ook zelf kunnen, maar het kost niets om elkaar te ontmoeten en daarover wat gedachtes en ideeën te formuleren.

Als het over taal, verhaaltjes en content gaat, heb je het eigenlijk over drie dimensies. Met ‘schone woorden’ : ethos, pathos en logos. combineer en doseer ze en je hebt een boeiend verhaal.

Ethos slaat op je geloofwaardigheid als bron, op de juistheid van je beweringen, van je verhaal. Als dat niet volstaat heb je de pathos, om de gloed aan je betoog toe te voegen, je overtuigingskracht, argumenten, emotionaliteit. Uiteindelijk is er nog de logos, de woordjes, de manier waarop je formuleert.  En ik kan dat!

Het komt overigens merkwaardig dicht bij hoe Guillaume VDS het ooit formuleerde. Een merk heeft een rationele, een emotionele merkbelofte en een stijl van communiceren. Pas die regels ook toe op de verhaaltjes en de content die je publiceert of maakt en je komt al een heel eind.

Genoeg gepraat. Als u denkt dat uw site wel wat extra content kan gebruiken, dan moet u me maar even bellen of mailen. Ik denk niet dat u het zich zal beklagen. Dat is ook het sentiment dat bij mijn klanten leeft, op dat vlak.

Bellen kunt u op 0471070340 , mailen, via onderstaand formuliertje, dat gaat het snelst.

U kan ook even een kijkje nemen op GE-wild, waar ik mijn professionele activiteiten verder toelicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.