Waarom GE-wild?

Desktop op kalme momenten

Beste vrienden van het betere verhaaltje. We hebben al een hele weg samen afgelegd, u en ik. WC-verhalen, reisverhalen, ontboezemingen, honden, verloren gelopen knuffels,  koffiekoeken, noem maar op. Het gaat niet meteen stoppen, daarom doe ik het te graag. Maar er werd mij hier en daar wel toegefluisterd dat ik niet erg professioneel overkwam met dit vehikel.

Toegegeven, verhalen over liftende hoeren, hot marijke of de designproblemen van hedendaagse wc’s, dat inspireert niet meteen in het professionele leven.

Daarom heb ik nu GE-wild gelanceerd. Ik zal er ook bloggen, maar het zal ernstiger zijn. Over content marketing en storytelling.

Doet u mij alstublieft een groot plezier. Ga eens even kijken hoe het er uit ziet, geef wat commentaar, abonneer je op de nieuwsberichten… Complimenteer Niko Caignie met zijn foto’s. dat mag ook.

Een teken van leven, om enerzijds te zien wie van u nog echt de mail berichten leest, die via Justguidooohh binnenkomen, maar ook eventjes een duwtje in de rug van mijn nieuw gelanceerde initiatief.

Mij opdrachten geven mag ook altijd, het is zomer, ik heb toch niks te doen.

Gewoon doen, uit vriendschap of zo.  Mijn dank is groot en bijna tastbaar.

2 gedachtes over “Waarom GE-wild?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.