Live.. vanop de boekenbeurs…

IMG_7402

Ik weet niet hoeveel meer ik kan doen. Ik zit hier, ik deel graag mijn uitzicht met u. Het is niet echt iets om depressief van te worden, mensen lezen nog, of zijn geïnteresseerd in boeken… Dat is het goede nieuws.

Nu moet ik ze alleen nog geïnteresseerd krijgen in mijn/ons boek.

De interacties tot nu toe beperken zich tot…

‘Goh, waar zijn hier de wc’s? ‘

‘Zeg, diejen boek van Eddy Merckx, stot dor hen priz up!’

‘Zieje hi dien biejnhower (Dierendonck)? Nent verzekers…’

 

Eén van de promo mogelijkheden van het moment is u betrekken bij ons verhaal… Op mijn communiezieltje, wie komt tekenen wordt opgenomen in het blogpostje. Veel meer kan ik niet doen.

Uw 5 minutes of fame, op deze ondertussen bijna wereldberoemde blog. Hoe tof is dat niet?

 

Nummer 1 : Johan Meerbergen. Een erg fijne mens, die ook nog eens bezig is met de juiste dingen in het leven. Emmaus, de vereniging die iedereen kent en die hij zelf nog het beste samenvat, als zijnde de organisatie die niet over mensen praat maar met… hoe kernachtig kun je zijn in de samenvatting?

IMG_7405

 

En ziedaar, nog iemand die het begrepen heeft. Tom Windey. Mijn steun en toeverlaat bij De Morgen. Het leek er zowaar op dat het een overrompeling zou worden…

IMG_7406

 

Feit dat ik nu weer aan het typen geslagen ben, zegt genoeg 😉

Maar ik blijf zitten en verwacht u…

 

En toen kwam er een toffe madam. Caroline. Het levend voorbeeld van meltingpot in het echte leven. Amerikaanse, bijna in Libië geboren, met familie in heel Europa. ‘Je moet dat boek in het Engels vertalen, dat wordt een megasucces!’ En weg was ze toen ze’t gekocht had…

IMG_7407

En uiteraard, kun je altijd rekenen op Stefaan Lammertijn. Die mens weet als auteur ook hoeveel moeite het kost om boeken aan de man te brengen. Alles met mate(n), maar niet als het over boeken gaat, want hij kocht meteen ook het boek van Johny Van Sevenant, Eddy Merckx, voor zijn zoon, Jakob.

En wie kon niet ontbreken in het lijstje? Peter Decuypere, de man van We love Events, die ook even kwam aanwippen. En dan gezellig kletsen met Johny Vansevenant, over Merckx. Het blijft een iconische figuur.

Wat u niet weet, ongeveer om het kwartier bleirt hier iets van kinderen voor kinderen door de gangen.. het is echt geen cadeau! 😉

 

 

 

3 gedachtes over “Live.. vanop de boekenbeurs…

  1. Tja, sorry, te laat en niet in de buurt en de tom tom werkte niet, en tja, hoeveel kost dat wel niet, ik ben tenslotte Nederlander :-p. Haha. Is vast goedgekomen! Ik geloof erin.

  2. Geert en ik zijn duidelijk op de verkeerde dag langsgekomen… Sterkte daar! En ‘I am currently reading it’, kijk maar op Goodreads.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.