Impromptu Signeren, Boekenbeurs vrijdag 6/11/2015

Luster_Smeltkroes_Cover_Final_Low

Gewoon omdat het kan. En omdat ik er nog niet te veel over gezaagd heb. Exact een jaar geleden heb ik mijn eerste boekje gepleegd. Bij Lannoo Campus. Storytelling, verhalen maken merken. Al bij al was dat redelijk succesvol, in  de mate dat we nu al over halfweg zitten in de tweede druk. Het ligt nog steeds op de boekenbeurs, op de stand van Lannoo, en wat leuk is, naast mijn grote voorbeeld, Guillaume.

IMG_7374

 

En nu is er dus het tweede. Een jaar later, en iets totaal anders. Melting Pot, de wereld kookt in België. Het zijn twintig portretten van mensen die op een mooie manier met food bezig zijn. Het bijzondere? Ze hebben het over hun twijfels, hun overtuigingen, hun talent. We hebben ze gefotografeerd in hun keukens, bij hun vrienden, hier in België. Ik wilde te weten komen hoe ze hier terecht kwamen. Want dat is het bijzondere. Mensen van over de wereld die hun geluk, hun liefde, hun leven hier gevonden hebben. Naast de foto’s en de verhalen hebben we ze ook gevraagd waar ze graag eten en drinken, waar ze’t gezellig vinden. Dat heeft geresulteerd in meer dan 250 adresjes over heel België, die de moeite waard zijn. Net zoals het boek, dat uitgegeven werd bij Luster.

IMG_7375

 

En dus kunt u mij nu vrijdag vinden op de boekenbeurs.

’s Ochtends bij Lannoo, en op de middag bij Luster. Omdat iedereen blij wordt van boekjes.

Ik zet graag mijn krabbel in uw exemplaar. Steun de eenzame broodschrijvers en kom massaal!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.