Snorren en prostitutie

The Swedgens!

The Swedgens!

“In life you have to do a lot of things you don’t fucking want to do. Many times, that’s what the fuck life is… one vile fucking task after another”

Het is november. Movember maand.  Wij groeien snorren. Voor het goede doel. Onderzoek naar prostaat kanker bij mannen. En we zoeken sympathisanten die deze – voorwaar  niet altijd even leuke taak ( het groeien van snorren dan) – willen aanmoedigen. Dat hoeft niet veel te zijn, we zijn blij met elke euro die er rechtstreeks voor ons team wordt gestort. Ga even naar onze groepspagina, U vindt er fijne mensen, en meer uitleg over de opzet van het spel! 

Geheel in de sfeer van het gegeven en van wat ik kan : Een actie! Ik wil weer verhaaltjes schrijven. zoals ik dat vroeger al gedaan heb, voor Music for Life : 5 woordjes, door u gekozen, eventueel een sfeer, of een stijl waarin geschreven moet worden en ik schrijf het verhaal. En het komt hier op de site.

En voor 100 euro kom ik uw aperitief en/of after diner avond een beetje opleuken, en vertel ik uit eigen werk. Het klinkt een beetje hoerig/gigolo-achtig maar dat is het niet.

‘T is voor de goede zaak; en ik ben ook niet van plan om dat te gaan doen voor een publiek van 1 man/1 vrouw, want dat is dan weer scary! Maar dat begrijpt u ongetwijfeld!

4 gedachtes over “Snorren en prostitutie

  1. ik schreef ooit, ik meen in 1983, een artikel over “mannen met snorren”. Dit sujet beschreef ik lekker ongenuanceerd in één adem met zevendehandse Toyota Celica’s, meiden met rouge op de wangen en geblondeerde haren en Uitgaan In Hekelgem. Ik noemde ze kunstenaars met polyester en voorruitbrede stickers van Radio Vrij Aalst. Those were the days!. Het artikel (in manuscript) werd overgetypt op een zevendehandse Remmington, is NOOIT gepubliceerd en ik heb dan ook nooit op mijn muil gekregen. (PP Geubels)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.