Baselines : Switch antwoordt

Eén van mijn fans, of gewoon een lezer met gezond verstand, suggereerde fijntjes dat ik misschien ook gewoon kon vragen aan Switch wat ze het hun baseline bedoelden, eerder dan er een boel stennis over te maken. Dat heb ik dan ook gedaan.

Het moet gezegd dat ik binnen de 24u een antwoord kreeg, wat eigenlijk toch wel fijn is. Op dat vlak kun je de organisatie en de werking dan ook geen steen werpen. Ik ben dat overigens ook niet van plan.

Het is een mooi antwoord, ik kan niet zeggen dat ik nu volledig overtuigd ben, maar de organisatie heeft toch blijk gegeven van goede wil, en dat moet volstaan. Het zou te gemakkelijk zijn om hier ook nog een keer garen bij te spinnen. Eerlijk gezegd vond ik er zelfs een ondertoon van humor in, en dan is’t voor mij meteen al iets meer ok.

‘Geachte heer,

graag geef ik u een antwoord op uw vraag en probeer ik u op die manier te verlossen uit uw gepieker over onze baseline…

De naam Switch komt van de “Switch to Mac”- campagne die Apple vroeger voerde. De baseline “Jezelf, maar beter” refereert naar het intuïtieve gebruiksgemak van de Apple producten, maar evenzeer naar het feit dat wij opleidingen aanbieden die onze klanten helpen om in korte tijd hun creativiteit en productiviteit te maximaliseren door het gebruik van de Apple producten.

Met vriendelijke groeten’

Voila…

de naam van de man die antwoordde wil ik op verzoek wel vrijgeven, maar hij heeft me daar nooit echt de toestemming gegeven. Ik vind dat hij een pluim verdient voor de poging, de snelheid, de persoonlijke aanpak.

Switch,  misschien beter dan zezelf… denken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.