ik deed al podcast toen het nog niet bestond… denk ik.

Alleen heette dat toen radio… Bij het opruimen van bestanden en directories kwam ik deze nog tegen.

Merk de zelfgenoegzaamheid op – ik was vroeger zo – maar ga er aan voorbij omdat het een tijdsdocument is.

Camping Casablanca was één van die fijne zomerprogramma’s die ze bij radio 1 maakten, en ik was een actief participant.

Er is ondermeer sprake van palmpilot… dat was toen heel erg in de mode, electronische agenda’s en zo. En de dame met het redelijk hoge stemgeluid is Annemie Struyf. De interviewer Johan Terryn. Veel heeft het allemaal niet te betekenen, maar op deze manier is het toch maar mooi bewaard voor het nageslacht. En uiteraard ook een beetje voor jullie!

Om te tonen dat ik van vele multimediale markten thuis ben.

Zoals blijkt uit:

 

7 gedachtes over “ik deed al podcast toen het nog niet bestond… denk ik.

  1. Omdat het scoort… Vroeger op kot als je naar verjaardagsfeestje van een collega studente moest, dan bracht je iets mee. En wat was dat in die tijd: een CD als je al origineel was, een fles drank godbetert… Tot we ontdekten dat je niet beter kon doen dan met een grote bos bloemen. Was zo not done. Maar wel hoofs. En ze vielen in zwijm. Nog steeds een favoriet cadeau van mij, merk ik nu 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.