4 gedachtes over “Deuh..Deuh…B… De Bpost

  1. Hallo Guidooohh , heb je het logo van bpost al eens vergeleken met het logo van acv-transcom? moet gewoon eens de moeite doen om ze allebei naast elkaar te zetten in een of ander tekenprogramma en dan omzetten in grijswaarden ,
    God alleen weet hoeveel dit weer gaat gekost hebben, een designbureau inhuren enz. om dan met een flauw afkooksel van ons fiere acv transcom logo vor de dag te komen

    • Tja, groen vs rood/wit, halve cirkels. De context is anders, dus maakt het niet zo veel uit. Het logo van Bentley en van de Belgische spoorwegen ligt ook heel dicht bijeen, toch maakt niemand de vergissing. Ik denk ook niet dat het aa nbuitenstaanders is om de opportuniteit van de gemaakte kost in dit geval te beoordelen. De post zit met ingewikkelde uitdagingen ik kan me voorstelen dat de restyling daar deel van uitmaakt. Als het alleen vormelijke veranderingen zouden zijn, dan heb je gelijk, maar dat kan ik me niet voorstellen. Er werken daar best intelligente mensen, die kunnen budgetteren en prioritiseren,… hoop ik 😉
      Dank voor de reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.